Diumenge 9 febrer SEBASTIÁN DOMÍNGUEZ TRÍO a les 13.00hSEBASTIÁN DOMÍNGUEZ TRÍO
Diumenge 9 de febrer a les 13.00h

Des de fa uns mesos en el panorama musical barceloní, especialment en el que fa referència a la música jazz, ha sorgit un interessant grup musical encapçalat per un artista mexicà que al llarg de les seves actuacions, totes les setmanes en un conegut local de la ciutat comtal, han anat captant molts seguidors i han despertat l'interès del públic per l'alta qualitat de les seves interpretacions, la seva versatilitat i per la joventut dels seus integrants. 

Emmarcats dins el gènere de jazz clàssic ens oferiran un concert amb un repertori que recorre les etapes més importants i els autors més reconeguts de l'historia del jazz i del jazz contemporani.

Formació

Sebastián Domínguez - Guitarra
Manel Fortià - Contrabaix
Daniel González - Bateria


Biografia

Sebastián Domínguez originari de la ciutat de Mèxic, ha estudiat guitarra durant més de deu anys. Realitzà estudis musicals en Mèxic DF i participà en diversos projectes relacionats amb el jazz, participant en festivals de jazz nacionals com internacionals. Va participar en el grup "NISHADA" com guitarrista i toncat el Tamboura, en un projecte de música hindú amb el qual va enregistrar un disc. Al 2010, es trasllada a Barcelona per continuar els estudis de gitarra de jazz a l'escola supeior de música de Catalunya (ESMUC), on actualment estudia, participant en projectes interns i externs de l'escola.

Aquest trio es completa amb Manel Fortià, contra-baixista català de Cassà de la Selva (Girona) que estudià en el "Taller de Músics" i posteriorment en l'ESMUC, on s'incorpora el trio, és un contra-baixista emprenedor i participa en importants projectes musicals. Daniel González, bateria originari de Tenerife, actualment viu a Barcelona i estudia també a l'ESMUC. És un reconegut bateria dins del jazz i la música moderna de Barcelona, participant en diversos projectes amb altres músics reconeguts de Barcelona i l'estat Espanyol.


Vídeos
Enllaços

www.reverbnation.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada