Diumenge 9 març WHISPER SONGS a les 13.00hWHISPER SONGS
Diumenge 9 de març a les 13.00h

Whisper Songs presenta el seu segon treball discogràfic, Bambú es libre en el espacio (Underpool 2013), on presenta un nou repertori de temes originals de Sergi Felipe, el líder de la banda. La majoria de les cançons han estat composades directament per la sessió d'estudi, deixant espai a la complicitat entre els músics i aportant frescor al conjunt del disc.


Seguint en la línia de l'anterior treball el grup aporta nous elements que l'apropen a músiques més improvisades partint d'idees senzilles, aprofundint en el seu so personal i explorant noves possibilitats compositives i formals.

El disc el publica Underpool (2013), una nova discogràfica a Barcelona especialitzada en jazz i músiques improvisades.

Formació

Sergi Felipe-Saxo tenor, composicions
Hugo Astudillo- Saxo alt
Alfred Artigas - Guitarra
Marc Cuevas - Contrabaix
Oscar Domènech - Bateria

Biografia

Whisper songs es forma al 2011 i amb una continu treball del seu repertori a publicat dos discos en menys de 3 anys. Aquesta bona tasca els ha dut a tocar a Festival de Jazz de Vic, Festival de Jazz de Girona,
Sala Heliogàbal, Fem Ateneu (Arenys de Mar), Hot Blues (Igualada), Ateleir (sant just desvern) i el Siglo (Sant Cugat).


VídeosQue han dit de Whisper Songs?


“Whisper Songs, targeta de presentació del saxofonista català Sergi Felipe, podria escoltar-se com una declaració evocadora en uns temps on ja gairebé ningú escriu cartes especials. Felipe, músic romàntic i eclèctic, fixa una bonica rotllana de vuit cançons de composició pròpia al costat d’experimentats companys de viatge (Hugo Astudillo, Alfred Artigas, Marc Cuevas i Oscar Doménech).”

Dimas Rodriguez – Butxaca.


“..Whisper Songs és un disc de contrastos climàtics que suposa una de les aportacions més reixides del jazz català de catacumba...” 

Martí Ferrer - Revista Jaç.Enllaços

Crítica del primer CD i ressenya de la presentació del primer disc per Cándido Querol per la revista B-ritmos : ritmos.com

Per escoltar Whisper Songs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada