Diumenge 12 gener MOVIN' WES a les 13.00hMOVIN' WES 
Diumenge 12 de gener a les 13.00h

Trio de Hammond,guitarra i bateria amb repertori de Wes Montgomery, Herbie Hancock, estàndards de jazz i temes propis. Toca setmanalment al Sunset de Girona i acaba d'editar un CD de tribut al disc Takin' Off de Herbie Hancock.

Biografia

Francesc “Xicu” Adroher
GUITARRA
Nascut a Girona el 1980, comença a estudiar la guitarra de manera autodidacta. Estudia a l'Escola de Música i Moderna i Jazz de Girona amb Jaume Fulcarà primer, després amb Francesc Ubanell (a l’Àrea de Música Moderna de Girona) i més endavant amb Javier Juanco. Rep classes de Dani Pérez, Ben Monder, Peter Bernstein, Bruce Saunders i Jonathan Kreisberg, entre d'altres...

Participa a diferents edicions del Festival de Jazz de Girona (amb Xicu's Band), Festival de Jazz de Banyoles, Festival de Jazz de Torroella de Montgrí, OFF Festival de Palafrugell i Festival de Guitarra de la Costa Brava (2+2 Quartet), Festival de Blues de Roses, entre d'altres.

Txema Riera
ORGUE HAMMOND
Nascut el 1981 cursa piano clàssic fins al nivell de grau mig, on s’interessa pel jazz. De formació moderna inicialment autodidacta, estudia instrument amb Guillermo Klein, amb qui també estudia tècniques de composició. Posteriorment, es gradua a l’Escola Superior de Música de Catalunya, on treballa amb Joan Díaz, Joan Monné, Albert Bover… Rep classes de Sophia Rossoff, Bruce Barth, Michael Kanan.

Ha participat al Festival de Jazz de Terrassa en formació de septet. Guanyador del concurs Sala Montjuïc amb Nelson Project. Participa a la gira Injuve 2007 a Madrid, Getxo, Zarautz… amb Cannonball Legacy Sextet. Finalista al II Concurs de Jazz de Palma de Mallorca i a la III Edició del concurs Sala Montjuïc amb Rossolino Memorial Quintet.

Compagina la tasca de professor al Conservatori d’Igualada i al Grau Superior del Taller de Músics.

Ramon Prats
BATERIA
La seva formació acadèmica neix al Conservatori Isaac Albéniz de Girona l’any 1992 cursant estudis de solfeig i flauta. El 1997 cursa els estudis de bateria i saxo al Taller de Música de Banyoles i més tard es trasllada al Taller de Músics de Barcelona cursant combo. Al 2000 participa al seminari internacional de l’IASJ amb Dave Liebman, Claudio Fasoli i Judy Niemack. Obté el títol de Bateria Jazz a l’escola superior de música de Catalunya (ESMuC) l’any 2007.

Ha tocat als festivals de jazz de Terrassa, Getxo, Vigo, Barcelona, Cerdenya, Madrid, València i Eivissa i ha compartit escenari amb figures del jazz com Perico Sambeat, Joan Díaz, Rai Ferrer, David Mengual, Dani Pérez, Greg Ward, Seamus Blake, Larry Price, Ryan Blotnick, Martirio, Esperanza Spalding o David Kikoski.

Actualment forma part de grups com DUOT, Adel Lee Davis Big Band (CD editat), Mediterraneum Ensemble (DVD editat), Karion (DVD editat), Apnea (Laia Cagigal, CD editat), Nins7 i Nadia Basurto+Roger Mas trio.


Formació

Txema Riera - Hammond
Francesc Adroher - Guitarra
Ramon Prats - Bateria


Vídeo
Que han dit de Movin' Wes?

"Los insaciables Movin' Wes siguen ofreciendo un jazz de calidad que le hará seguir el ritmo con cabeza, manos y pies. Los responsables? La guitarra fina pero consistente del músico Francesc Adroher, el sutil, original e incluso virtuoso sonido que saldrá del órgano del artista Txema Riera, y la siempre necesaria velocidad de los bastones de Ramon Prats, con la que hará salir de la batería un ritmo al pie del compás y al servicio del público. ¿El repertorio? Nada aburrido: des del mítico Wes Montgomery hasta el boogaloo, pasando por clásicos del funk."

Kiko Benítez Girona es Cultura, espectáculos y ocio. Bravo!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada